Logo no.boatexistence.com

Hva er en solid app?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en solid app?
Hva er en solid app?

Video: Hva er en solid app?

Video: Hva er en solid app?
Video: Пайка твёрдыми припоями! 2024, Juli
Anonim

Uhyggelig intelligent søk. Ved å bruke kunstig intelligens, relaterte søk, autofullføring, synonymordbok og kuraterte samlinger, hjelper Soundly deg med å søke, indeksere og administrere de lokale og skybaserte bibliotekene dine Soundly gjør det morsomt og enkelt å finne lyder, og kreativ.

Er soundly app gratis?

Opstarts-lydteknologiselskapet Soundly, lanserte i dag sitt produkt med samme navn, Soundly, et skybasert lydeffektbibliotek og arbeidsflytverktøy. Soundly er tilgjengelig umiddelbart fra https://getsoundly.com for Mac eller PC, og er gratis å laste ned og inkluderer tilgang til 300 lyder. …

Hvordan fungerer Soundly?

Soundly er en programvare for administrasjon av lydbibliotek som lar deg organisere og merke lydeffektene dine og legge dem til i prosjektene dine på en rask og praktisk måte. Det inkluderer også et nettbasert proprietært bibliotek som du vil kunne få tilgang til sammen med dine egne lokale filer.

Hvor mye koster lyden?

Next er Soundlys Pro-abonnement for $14,99 i måneden, som gir tilgang til alle funksjonene til Soundly, tilgang til 7 500 pluss skybaserte lydeffekter og ubegrenset tilgang til eksisterende lokale filer.

Er lydfritt roy altyfritt?

Lydene i Soundly Pro og Soundly Free-bibliotekene er godkjent for kommersiell bruk. … Hvis du ønsker å legge til et gratis bibliotek, klikker du på Legg til til høyre for ønsket bibliotek. Hvis du ønsker å kjøpe et bibliotek, klikker du på Kjøp til høyre for ønsket bibliotek.

Anbefalt: