Logo no.boatexistence.com

Ville golden retriever beskytte meg?

Innholdsfortegnelse:

Ville golden retriever beskytte meg?
Ville golden retriever beskytte meg?

Video: Ville golden retriever beskytte meg?

Video: Ville golden retriever beskytte meg?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Golden retrievere kan være beskyttende (noen ganger!) Selv om golden retrievere vanligvis ikke er den første rasen du tenker på når du tenker på en beskyttende hund, kan golden retrievere være beskyttende. På grunn av deres lojalitet, intelligens og størrelse, ja, golden retrievere kan beskytte deg.

Vil Golden Retriever forsvare eierne sine?

Golden Retrievere kan lage utmerkede vakthunder. De er store, beskyttende og smarte nok til å beskytte hjemmet ditt og familien din med minimal trening til tider. Dette skyldes i stor grad deres lydige og lojale natur.

Er Golden Retrievere gode fightere?

Kombinert med størrelsen deres, vil dette gjøre dem til en utmerket avskrekking for potensielle inntrengere. Dommen: Golden Retrievere er poor vaktpost hunder. Selv om størrelsen og evnen til å bjeffe kan virke avskrekkende, gjør deres mangel på fryktløshet, beskyttende instinkt og årvåkenhet dem til et dårlig valg.

Vil Golden Retriever kjempe?

Selv de vennligste, mest føyelige, mest lydige Golden Retrieverne du noen gang har møtt kan bli til et monster for å beskytte eierne sine i tilfelle en alvorlig trussel. Golden Retrievere vil kjempe mot Coyoter og løver for å beskytte eierne sine, og det er bokstavelig t alt.

Kan Golden Retrievere være aggressive?

Selv om det ikke er vanlig, er det mulig for golden retrievere å være aggressive For å forhindre aggresjon hos hunden din, sørg for å aldri straffe dem fysisk, velg en god oppdretter, og sosialisere dem ordentlig. … Og hvis du allerede har en golden retriever som er aggressiv, få profesjonell hjelp!

Anbefalt: