Logo no.boatexistence.com

Vil landskapstømmer fungere for gjerdestolper?

Innholdsfortegnelse:

Vil landskapstømmer fungere for gjerdestolper?
Vil landskapstømmer fungere for gjerdestolper?

Video: Vil landskapstømmer fungere for gjerdestolper?

Video: Vil landskapstømmer fungere for gjerdestolper?
Video: Spring Routines: Life in a Hidden Rainforest 2024, Kan
Anonim

Landskapstømmeret er vanligvis de minst ønskelige, siste delene av treet og har vanligvis den hardeste tettheten. … Det er grunnen til at du aldri bør bruke et liggende tømmer som gjerdestolpe selv når de er nesten like store som en gjerdestolpe og koster omtrent 25 % av en gjerdestolpe!

Hva er det beste treverket for gjerdestolper?

Furu er den vanligste og kan ved trykkbehandlet vare i opptil 30 år. Andre langvarige typer er Redwood og Sweetgum. Noen treslag trenger ikke å behandles og kan vare i opptil 25 år.

Kan du bygge med liggende tømmer?

Landskapsvirke kan brukes til å bygge en hage, landskapsfortetting, samt til å skille en gangvei. Dette betyr at prosjektet du har i tankene bør avgjøre hva slags tømmer du velger. … Naturlig tømmer kan klassifiseres i behandlet tre og ubehandlet tre.

Hvilken trestørrelse bruker du til gjerdestolper?

Trestolper er vanligvis 4 x 4 trelast og minst 8 fot lange (husk at noe av den lengden vil være under jorden). Paneler er vanligvis 1,25 tommer tykke og 6 tommer brede, med en lengde som passer til høyden på tregjerdet.

Hva er standard gjerdestolpestørrelse?

Dimensjoner for gjerdestolper

Vinylstolper norm alt 4” x 4”, 5” x 5” og 6” x 6” og lengden varierer fra 72” til 102". Linjestolper for kjettinggjerder laget av 16 gauge galvanisert metall, typisk 1 5/8" eller 2" i diameter. Runde terminalstolper er 2 ½" eller 3" i diameter og 8' lange.

Anbefalt: