Logo no.boatexistence.com

Behandles landskapstømmer?

Innholdsfortegnelse:

Behandles landskapstømmer?
Behandles landskapstømmer?

Video: Behandles landskapstømmer?

Video: Behandles landskapstømmer?
Video: Hvordan behandles åreknuter? 2024, April
Anonim

Det meste av hagetømmeret som selges for bruk i hjemmet er behandlet med mindre giftige løsninger som inneholder kobber og bor, for eksempel ACQ, som står for alkalisk kobber kvartær.

Hva behandles hagetømmer med?

For tiden behandles tre som kjøpes på trelastforretninger for boliglandskap med mikronisert kobberazol (CA) eller alkalisk kobber kvaternær ammonium (ACQ) Utseendet til kobberazolbehandlet trelast er ligner på CCA-behandlet tre, men har en grønn fargetone som gir det vanlige navnet "grønt tre ".

Behandles landskapsbånd?

Landskapsslips er perfekt for høye blomsterbed eller kan brukes som kant. … Disse båndene og tømmeret er trykkbehandlet for bedre å motstå forfall.

Er det trygt å brenne gammelt landskapsvirke?

Behandlet ved må IKKE brennes i åpen ild eller i ovner, peiser eller boligkjeler, fordi røyken og asken kan inneholde giftige kjemikalier. … Generelt anerkjenner reguleringsorganer at behandlet tre kan gjenbrukes på en måte som er i samsvar med den opprinnelige tiltenkte sluttbruken.

Er trykkbehandlet landskapsvirke trygt for grønnsakshager?

Modern Pressure-Treated Lumber

Ifølge American Wood Protection Association og U. S. Environmental Protection Agency, er tømmer behandlet med ACQ trygt for hagebruk. Dens holdbarhet og ikke-toksisitet gjør den til blant de beste treslagene for høye hagesenger.

Anbefalt: