Var betyr sigevann?

Innholdsfortegnelse:

Var betyr sigevann?
Var betyr sigevann?

Video: Var betyr sigevann?

Video: Var betyr sigevann?
Video: Это нужно знать о земле, чтобы иметь хорошие урожаи 2024, Oktober
Anonim

Slutvann er definert som enhver forurenset væske som genereres fra vann som siver gjennom et deponeringssted for fast avfall, samler forurensninger og beveger seg inn i underjordiske områder. … Sammensetningen og konsentrasjonene av sigevann kan også endre seg med alderen til avsatt materiale.

Hva betyr sigevann på engelsk?

substantiv. en løsning som er et resultat av utvasking, som av løselige bestanddeler fra jord, søppelfyllinger, etc., ved nedadsivende grunnvann: Sigevann i byens vannforsyning har blitt sporet til en deponi for kjemikalieavfall.

Hva er sigevann i vann?

Hva er sigevann? Sigevann er en væske som drenerer eller "lekker ut" fra søppelfyllingerDet kommer vanligvis fra regn, snøsmelting eller fra selve avfallet. Sammensetningen kan variere mye avhengig av deponiets alder og typen avfall det inneholder. Den inneholder vanligvis både oppløst og suspendert materiale.

Hva er et eksempel på et sigevann?

Betydning av sigevann på engelsk

Sippelvann siver jevnt og trutt fra deponiene og ut i vannveiene. Arsenikk, bly, kvikksølv og kadmium er fire av de mange mineralene som kommer fra skifervannet. Giftig sigevann kommer fortsatt inn i elven fra stedet for den gamle gruven.

Hva er sigevann og hvorfor er det skadelig?

Deponi sigevann er en giftig suppe

'Silutvann' er betegnelsen på væskeforurensningen som siver gjennom avfallshaugen til et deponi når det regner eller snør. Sigevannet inneholder alle slags skadelige kjemikalier, hvorav mange er kjent for å forårsake kreft eller annen alvorlig skade på menneskers helse.

Anbefalt: