Logo no.boatexistence.com

Når ble corn huskers lotion oppfunnet?

Innholdsfortegnelse:

Når ble corn huskers lotion oppfunnet?
Når ble corn huskers lotion oppfunnet?

Video: Når ble corn huskers lotion oppfunnet?

Video: Når ble corn huskers lotion oppfunnet?
Video: Perfect CAMPING in the RAIN - Cozy Air TENT - Dog 2024, Juli
Anonim

Corn Huskers Lotion er utviklet i 1919 som en fuktighetskrem for de grove, tørre hendene til Iowa-bønder som jobber i kornåkrene, og er nærmere en gel enn en kremet lotion. Hovedingrediensen etter vann er glyserin, som hjelper til med å forsegle fuktighet.

Når kom Corn Huskers Lotion ut?

Dette produktet ble opprinnelig utviklet i 1919 spesielt for bønder som avskallet mais. Siden de bare hendene deres ofte ble utsatt for kald, tørr luft og sprø skall, fikk huden deres ofte juling.

Hvor lenge har Corn Huskers Lotion vært på markedet?

Siden 1919 har dette vært lindrende ubehag ved irritert, sprukken eller sprukken hud. Utviklet for maisbønder i Iowa hvis hender regelmessig ble utsatt for tøffe forhold, raskt absorberende maisskaller vil berolige og myke opp huden. Dessuten er den oljefri, så den etterlater ikke rester.

Hvorfor er Corn Huskers Lotion bra?

Denne medisinen brukes som en fuktighetskrem for å behandle eller forebygge tørr, grov, skjellende, kløende hud og mindre hudirritasjoner (f.eks. bleieutslett, hudforbrenninger fra strålebehandling). Mykgjøringsmidler er stoffer som mykgjør og fukter huden og reduserer kløe og flassing.

Kan du bruke Corn Huskers Lotion som glidemiddel?

For flere år siden leste vi om Corn Huskers Lotion på nettstedet ditt. Vi har brukt det noen gang siden som smøremiddel under sex og har funnet ut at det fungerer mye bedre enn K-Y Jelly eller lignende produkter. Jeg bruker også Premarin vaginalkrem to ganger i uken.

Anbefalt: