Logo no.boatexistence.com

Hvor er jerry spinelli født?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er jerry spinelli født?
Hvor er jerry spinelli født?

Video: Hvor er jerry spinelli født?

Video: Hvor er jerry spinelli født?
Video: Джон Готти-младший хоронит быка Сэмми 2024, Kan
Anonim

Jerry Spinelli er en amerikansk forfatter av barneromaner som inneholder oppvekst og tidlig voksen alder. Han er mest kjent for Maniac Magee, Stargirl og Wringer.

Hvor vokste Jerry Spinelli opp?

Jerry Spinelli ble født i Norristown, Pennsylvania i 1941. Han vokste opp med en rekke idretter, inkludert fotball og baseball. I årevis drømte Jerry om å bli en baseballspiller i en stor liga.

Hvor bodde Jerry Spinelli?

Spinelli ble født i Norristown, Pennsylvania, og bor for tiden i Phoenixville, Pennsylvania I en alder av 16 år inspirerte hans kjærlighet til sport ham til å komponere et dikt om en ny fotball seier, som faren publiserte i lokalavisen uten at han visste det.

Er Leo forelsket i Stargirl?

Leo er fascinert av Stargirl Caraway fra første dag hun begynner på skolen ved Mica Area High School. … Neste dag henvender Stargirl seg til Leo i kafeteriaen, og han prøver å unngå henne. Men den dagen etter skolen drar han til huset hennes og de har sin første ordentlige samtale i oppkjørselen hennes. Plutselig er Leo forelsket.

Har Jerry Spinelli familie?

Det er seks barn i Spinelli-familien. Hans kone, Eileen, hadde fem før de giftet seg. De har hatt en egen. Barna er fra 15 til 29 år.

Anbefalt: