Logo no.boatexistence.com

Hvordan dør levana?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dør levana?
Hvordan dør levana?

Video: Hvordan dør levana?

Video: Hvordan dør levana?
Video: Прохождение The Last of Us part 2 (Одни из нас 2)#10 Где пилюльки, Лёва? 2024, Kan
Anonim

Levana tok Cinders tilbud om å overgi seg, og mistet grepet om glamouren, men så snart Cinder ble avvæpnet, kaster Levana seg mot henne med en kniv og stikker Cinder gjennom hjertet med den siste av bevisstheten hennes, skjøt Cinder Levana gjennom hodet, og avsluttet effektivt regjeringen til dronning Levana Blackburn av Luna.

Hvordan dreper Cinder Levana?

Cinder og Levana kjemper med tankekontroll, til Levana overgir seg. Når Cinder går for å ta et våpen fra henne, Levana stikker Cinder i hjertet. Cinder skyter og dreper Levana.

Hvorfor kommer Levana til jorden?

Erland. Cinder får vite at keiser Rikan er død og dronning Levana vil ankomme jorden i et forsøk på å styrke en ekteskapsallianse mellom henne og Kai.

Gifter Kai seg med Levana?

Selv om de finner lykke i forholdet sitt, har det fortsatt sine mangler. Han gifter seg med Levana og kroner henne som keiserinne av Commonwe alth. … Kai går tilbake til Commonwe alth, men opprettholder fortsatt forholdet til Cinder.

Hvor gammel er dronning Levana i Lunar Chronicles?

Fairest begynner når Levana er 15 år gammel og dekker omtrent 10 år av livet hennes, og slutter omtrent et tiår før Cinder spilles.

Anbefalt: