Logo no.boatexistence.com

Should er hvilken tid?

Innholdsfortegnelse:

Should er hvilken tid?
Should er hvilken tid?

Video: Should er hvilken tid?

Video: Should er hvilken tid?
Video: Hvilken medicin er bedst egnet til dig? 2024, Juli
Anonim

'Burde', 'ville' og 'kunne' er hjelpeverb som noen ganger kan bli forvirrende. De er fortid av 'skal', 'vil' og 'kan', men brukes også i andre situasjoner.

Er en fremtidig tid?

Når vi uttaler oss positivt med burde, snakker vi om noe foredragsholderen mener er en god idé i fremtiden, en kommende ting, så jeg har merket det med en sjekk. For å gi et positivt utsagn, er et enkelt mønster ditt [emne] pluss "bør" og her [presensformen av verbet].

Skal ha preteritum?

Should' er preteritum av ordet 'skal. ' Når du bruker ordene 'burde ha', snakker du om noe i fortiden som du 'burde' eller 'kunne ha' gjort. Her er noen eksempler: «Jeg burde ha blitt med deg.»

Hvilken tid skal metoden være i?

Du bør rapportere metoder ved å bruke preteritum, selv om du ikke har fullført studiet i skrivende stund. Det er fordi metodedelen er ment å beskrive fullførte handlinger eller forskning.

CAN skal brukes i nåtid?

Bruk av "Should" i nåtid, Fortid og fremtid. De fleste modale verb oppfører seg ganske uregelmessig i fortiden og fremtiden. Studer diagrammet nedenfor for å lære hvordan "bør" oppfører seg i ulike sammenhenger. 1.

Anbefalt: