Hva gjør en strapper?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør en strapper?
Hva gjør en strapper?

Video: Hva gjør en strapper?

Video: Hva gjør en strapper?
Video: 🔥Экспресс МК: вяжем красивый жакет, кардиган крючком на любой возраст, сезон и размер 2024, September
Anonim

A strapper er et britisk engelsk begrep, mest brukt i Australia, for en person som har en stilling som passer på veddeløpshester Arbeidsoppgavene spenner fra å rydde opp i staller og gårdsplasser, fôring, stelle og slite hester, pluss salhester for banearbeid og løp, derav navnet.

Hvem passer på en løpshest?

Care of a Racehorse - En oversikt over hvem som er involvert. Vanligvis vil en veddeløpshest primært bli tatt hånd om av fire forskjellige typer personer: stallhendene, brudgommen, treneren og veterinæren.

Hva er hestebånd?

Ideen bak stropping er å lett slå hestens muskuløse områder med en viske, klut eller lærputeHesten spenner seg og slapper av for hvert slag. Det høres ikke gøy ut, men tilsynelatende kommer brudgommen inn i en rytme og hestene nyter følelsen som de ville gjort med en massasje.

Hva betyr gruppe 1 i hesteveddeløp?

Gruppeløp

Det høyeste nivået er et gruppe 1-løp; dette er høydepunktene på racingkalenderen. Gruppe 1 løp er en klasseprøve og alle hestene kjører av nivåvekter, men det gis godtgjørelser for treårige hester mot eldre hester og for hopper og hopper mot føll og vallak.

Hva betyr grupper i hesteveddeløp?

Gruppeløp, også kjent som Pattern races, eller graderte løp i noen jurisdiksjoner, er det høyeste nivået av løp i fullblodshesteveddeløp. … Seier i disse løpene markerer at en hest er spesielt talentfull, om ikke eksepsjonell, og de er ekstremt viktige for å bestemme piggverdier.

Anbefalt: