Logo no.boatexistence.com

Vil et leppeslips rette seg selv?

Innholdsfortegnelse:

Vil et leppeslips rette seg selv?
Vil et leppeslips rette seg selv?

Video: Vil et leppeslips rette seg selv?

Video: Vil et leppeslips rette seg selv?
Video: EASY Большой рождественский свитер крючком | Выкройка и учебник своими руками 2024, Kan
Anonim

Noen leppebånd retter seg naturlig over tid, mens andre krever intervensjon fra pediatrisk tannlege. Å oppdage tegnene og vite hvor alvorlige de er, kan hjelpe foreldre med å bestemme når de bør oppsøke behandling hos en lege eller tannlege.

Kan leppeslips forsvinne av seg selv?

Et leppeslips er ikke det samme som et tungebånd, som noen ganger går over av seg selv. Et leppebånd bør behandles når det er funnet å sikre riktig utvikling av barnet ditt.

Er det nødvendig å korrigere et leppebånd?

Et leppeslips trenger ikke alltid behandling. Foreldre og omsorgspersoner bør vurdere om babyen har problemer med å amme eller ikke. Hvis andre tiltak ikke hjelper, kan en revisjon av leppebånd fremme lengre og sunnere amming.

Vil et leppeslips forsvinne?

For de fleste babyer når de blir eldre, problemene bare endres, de forsvinner ikke Og til og med et "mindre slips" (ikke noe slikt, hvis det forårsaker problemer det er verdt å ta tak i!) kan forårsake livsendrende problemer for babyer, barn og til og med voksne. For de fleste babyer når de blir eldre, endres problemene bare, de forsvinner ikke.

Kan baby vokse ut av leppebånd?

Tilstanden forårsaker kanskje ikke noe problem, og stramheten kan avta etter hvert som babyen vokser. Hvis tungebåndet blir stående alene, kan babyer ofte vokse ut av det ettersom munnen deres utvikler seg. Noen tilfeller av tungebinding kan imidlertid kreve kirurgi for korrigering.

Anbefalt: