Logo no.boatexistence.com

Kan du farge syntetisk hår?

Innholdsfortegnelse:

Kan du farge syntetisk hår?
Kan du farge syntetisk hår?

Video: Kan du farge syntetisk hår?

Video: Kan du farge syntetisk hår?
Video: Татарская кухня! Талкыш-келеве и золота лапша Зухры из Арска 2024, Kan
Anonim

Syntetiske parykker er laget av bearbeidede fibre som polyester, akryl og polyvinyl, noe som gjør dem vanskelige å farge Disse syntetiske materialene har ikke de naturlige pigmentene som ekte menneskehår gjør det, noe som betyr at vanlige hårfarger ikke fungerer på syntetiske parykker.

Hva skjer hvis du farger syntetisk hår?

Syntetisk hår er farges; Du kan imidlertid ikke gjøre det med de vanlige hårfargene, siden fibrene i den syntetiske parykken ikke er gjennomtrengelige som naturlige fibre. Dessuten skader kjemikaliene i disse fargestoffene de syntetiske hårfibrene.

Hvilket fargestoff kan jeg bruke til å farge syntetisk hår?

Husk at uansett hvilken metode eller fargeteknikk du bruker, må det syntetiske håret være lyst for å få gode resultater. Siden du ikke kan bleke syntetisk hår, må det bare starte lysere enn fargen du vil farge det. Dette betyr at hvitt, sølv, blondt og pastellfarger vil fungere best.

Kan du bruke midlertidig hårfarge på syntetisk hår?

Ja, det er mindre aggressivt for håret ditt, men semi-permanent hårfarge vil ikke fungere for syntetisk hår. For det første er den fortsatt for grov for de syntetiske fibrene. Den ødelegger kanskje ikke den, men du kan ikke være sikker på at parykken din vil se bra ut etter farging.

Kan du farge syntetisk flettehår?

Farging av syntetiske fletter er en ganske enkel prosess. Du trenger bare sprit, akrylblekk og en sprayflaske. Deretter kan du velge en metode for farging som er enklest for deg - enten det er spraying eller dypping av fletter i farger. Hvis du har å gjøre med naturlig hår, bør hårfarge brukes i stedet for akrylblekk.

Anbefalt: