Logo no.boatexistence.com

Er Wayne Lineker og Chloe forlovet?

Innholdsfortegnelse:

Er Wayne Lineker og Chloe forlovet?
Er Wayne Lineker og Chloe forlovet?

Video: Er Wayne Lineker og Chloe forlovet?

Video: Er Wayne Lineker og Chloe forlovet?
Video: Chloe Ferry & Wayne Lineker | This needs to STOP! 2024, Kan
Anonim

Chloe Ferry så glad ut for å bekrefte at hun ikke er forlovet med Wayne Lineker, etter at hennes Celebs Go Dating-medstjerne gjorde henne til en bisarr spøk.

Er Chloe og Wayne virkelig forlovet?

Wayne Lineker Og Chloe Ferry er ikke forlovet, men de "ser hverandre "

Er Chloe Ferry og Wayne Lineker forlovet?

Chloe Ferry og Wayne Lineker avsluttet tiden sammen på Celebs Go Dating ved å hevde på sosiale medier at de var forlovet Den 25 år gamle Geordie Shore-stjernen poserte med en glitrende ring på fingeren hennes da hun så "forelsket" ut sammen med Wayne (58) for bildet som fikk fansen til å snurre seg en stund.

Er Chloe Ferry forlovet i 2021?

Chloe har vært singel siden sammenbruddet av forholdet hennes til sin tidligere Geordie Shore-medspiller Sam Gowland i 2019, men hun ble knyttet til Ibiza-klubbeier Wayne Lineker etter at de spilte hovedrollen på Celebs Go Dating sammen tidligere i år. Hun sa til det varmeste: «Meg og Wayne er bare veldig, veldig gode venner.

Er Chloe ferry dating?

Chloe Ferry 'daterer i hemmelighet Love Islands Jordan Hames' etter brudd fra Hollyoaks-stjernen. Chloe Ferry skal angivelig date Love Island-stjernen Jordan Hames. Den tidligere Geordie Shore-baben, 25, har nylig skilt seg fra Hollyoaks-huken Owen Warner, og hun har tydeligvis gått videre med den 26 år gamle BBC1 Xtra-medverten.

Anbefalt: