Logo no.boatexistence.com

Øker flimmer blodtrykket?

Innholdsfortegnelse:

Øker flimmer blodtrykket?
Øker flimmer blodtrykket?

Video: Øker flimmer blodtrykket?

Video: Øker flimmer blodtrykket?
Video: Gadgets, Gizmos & The New World of Syncope - Dr. Blair Grubb 2024, Kan
Anonim

AFib-medisiner bringer hjertet ditt tilbake til en normal rytme, forhindrer dannelse av blodpropper og reduserer sjansene for at du får hjerneslag. Hvis du har atrieflimmer (AFib), , er det en ganske god sjanse for at du også har høyt blodtrykk.

Går AFib svingende blodtrykk?

Det systoliske og diastoliske arterielle blodtrykket ved atrieflimmer var høyere enn hos pasienter med sinusrytme, både under daglige aktiviteter og under nattesøvn. Hjertefrekvensen hos de under 40 år viste større døgnsvingninger enn ved atrieflimmer og pasienter over 40 år.

Hva er blodtrykket ditt under AFib?

BP på 120 til 129/<80 mm Hg var det optimale BP-behandlingsmålet for pasienter med AF som gjennomgår hypertensjonsbehandling.

Har du høyt eller lavt blodtrykk med AFib?

Noen mennesker som har atrieflimmer har betydelige problemer med hjertet og med trening, hjertefrekvensen kan øke voldsomt under atrieflimmer, og dermed forverre den underliggende hjertetilstanden og kan føre til problemer som very lavt blodtrykk, hjertesvikt eller tap av bevissthet.

Påvirker en uregelmessig hjerterytme blodtrykket?

Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du har kortpustethet, svakhet, svimmelhet, svimmelhet, besvimelse eller nesten besvimelse, og brystsmerter eller ubehag. En type arytmi k alt ventrikkelflimmer kan forårsake et dramatisk blodtrykksfall.

Anbefalt: