Logo no.boatexistence.com

Skiller homer og marge?

Innholdsfortegnelse:

Skiller homer og marge?
Skiller homer og marge?

Video: Skiller homer og marge?

Video: Skiller homer og marge?
Video: Homer vs. Marge 2024, Kan
Anonim

3 They Were Divorced I episoden "A Milhouse Divided", fikk Milhouses foreldres separasjon Homer til å frykte for sitt eget ekteskap. Han bestemmer seg til slutt for at Marge fortjener en ny start og søker om skilsmisse. Det blir imidlertid avslørt at dette bare er slik at de kan gifte seg på nytt og begynne på nytt.

Blir Homer og Marge sammen igjen?

Marge samtykker i å gifte seg med Roger etter at skilsmissen er fullført. … Homer er lettet over å oppdage at det bare var en drøm, og han og Marge er fortsatt sammen Homer forteller terapeuten hvordan hun ikke burde ha foreslått at han skulle slå opp med Marge, men terapeuten innrømmer hun ba dem ikke om å bryte opp.

Forlater Marge Homer?

Homer søker om skilsmisse i sesong åttes «A Milhouse Divided». Mest kjent for Milhouses far Kirk Van Houten som synger "Can I Borrow a Feeling" i et resultatløst forsøk på å redde ekteskapet hans. av vennene deres.

Utar Homer Marge?

Selv om det ikke var en reell grunn til at Homer forlot Marge og de to skilte ekteskapet, var det en katalysator for et av de mest sjokkerende Simpsons-øyeblikkene i seriens historie. … Ikke bare jukser Homer Marge, men det fører til en skilsmisse som deretter fører til et forhold mellom Homer og Candace.

Er Homer eldre enn Marge?

Marge Simpson - 34 i showet, 58 i 2016

Tilbake i sesong to episoden "The Way We Was", Marge vises som en videregående skole med Homer, noe som gjorde henne 18 år gammel i 1974. Når vi gjorde regnestykket, antar vi at hun ville være på samme alder som Homer, men i sesong éns «Some Enchanted Evening» ringer Marge inn Dr.

Anbefalt: