Logo no.boatexistence.com

Er middagslys en trygg app?

Innholdsfortegnelse:

Er middagslys en trygg app?
Er middagslys en trygg app?

Video: Er middagslys en trygg app?

Video: Er middagslys en trygg app?
Video: cara perbaiki tv AKARI 32 ada suara gambar gelap | LE-32p88 2024, Kan
Anonim

Noonlight, tidligere SafeTrek, er en tilkoblet sikkerhetsplattform og mobilapp som kan utløse forespørsler til nødetatene. Noonlight-brukere kan utløse en alarm ved å klikke på en knapp. Brukere kan koble til andre smartenheter for å automatisk utløse alarmer for dem.

Kan Noonlight stole på?

Noonlight er ikke involvert i identitets- eller profilverifisering. Hvis noen du har matchet med på Tinder eller SnapChat sender deg en lenke for å bekrefte identiteten din med Noonlight eller ber deg om en sikkerhetskode, er dette svindel.

Er Noonlight en ekte app?

Vi får svært nøyaktige posisjonsdata så vel som annen viktig informasjon fra smartenhetene dine og appen vår som kan hjelpe deg i en nødsituasjon, og vi deler den viktige informasjonen med lokale førstehjelpspersonell i tilfelle du trenger hjelp.” Noonlights basic panic button-tjeneste er gratis på Apple- og Android-enheter

Er Noonlight gratis å bruke?

Den grunnleggende (gratis) versjonen av Noonlight-appen inkluderer kjernesikkerhetsknappfunksjonen og nødberedskapstjenesten og er helt gratis å laste ned og bruke. I tillegg kan iOS-brukere bruke både tidslinje og sikkerhetsnettverk med den grunnleggende versjonen.

Hva er Noonlight safe-tingen?

Legg til et merke i chattrådene dine og la folk vite at du er beskyttet av Noonlight. Del hvor, når og hvem du møter IRL via Noonlights tidslinjefunksjon. Utløs nødetatene diskret hvis du føler deg urolig eller trenger hjelp.

Anbefalt: