Logo no.boatexistence.com

Kan diabetes løpe maraton?

Innholdsfortegnelse:

Kan diabetes løpe maraton?
Kan diabetes løpe maraton?

Video: Kan diabetes løpe maraton?

Video: Kan diabetes løpe maraton?
Video: Is Sugarcane Juice Healthy ? | Dt.Bhawesh | #diettubeindia #dietitian #diabetes #shorts 2024, Kan
Anonim

Trening er flott for diabetikere (og alle, for den saks skyld), og løping er et av de beste alternativene for diabetikere som trenger hjelp til å gå ned i vekt eller komme i form. Hvis du har disse løpetipsene i bakhodet, er det ingen grunn til at du ikke kan være en vellykket løper - du kan til og med løpe et maraton hvis du vil!

Kan diabetikere løpe langdistanse?

Lange løpeturer anbefales kun for løpere med diabetes som har utviklet gode rutiner og kondisjon fra kortere løpeturer, siden anstrengelse av kroppen i denne varigheten uten trening kan føre til alvorlige hypos.

Kan type 1-diabetikere løpe maraton?

Jeg kan justere insulin forholdstallene mine for trening, spesielt maraton og 3-4 timer lange løpeturer, uten å måtte injisere insulin manuelt. Mer kunnskap er makt. Alle er forskjellige, men jeg liker å redusere insulinet litt før en lang løpetur. Jeg kan løpe med 50–70 prosent mindre insulin under et maraton.

Kan diabetikere være utholdenhetsidrettsutøvere?

Mens type 2-diabetes vanligvis rammer personer i den nevnte demografien, kan den også finnes hos utholdenhetsidrettsutøvere.

Hva bør en diabetiker spise før et maraton?

Gode valg inkluderer sjokolademelk, frokostblandinger med melk eller en kalkunsmørbrød Du vil mest sannsynlig trenge mer karbohydrater de neste 24 timene, ettersom kroppen din erstatter uttømte muskelglykogenlagre. (Glykogen er hvordan kroppen din lagrer karbohydrater, så de er tilgjengelige som drivstoff under trening.)

Anbefalt: