Logo no.boatexistence.com

Kan storjurymedlemmer stille spørsmål?

Innholdsfortegnelse:

Kan storjurymedlemmer stille spørsmål?
Kan storjurymedlemmer stille spørsmål?

Video: Kan storjurymedlemmer stille spørsmål?

Video: Kan storjurymedlemmer stille spørsmål?
Video: Jurors can take notes, ask questions 2024, Kan
Anonim

De store jurymedlemmene har makt til å stille spørsmål eller be om dokumenter, men de gjør det sjelden. Hvis du alle har muligheten til å sitte i en storjury, still spørsmål. Still så mange spørsmål!

Får jurymedlemmer stille spørsmål?

Aktor stiller vanligvis de første spørsmålene til vitnet, og deretter store jurymedlemmer har lov til å stille flere spørsmål. Bevisene kommer alltid fra vitnene selv, men aktor tar det første avhøret av vitnene.

Kan jurymedlemmer snakke om saken?

Ingen storjury bør diskutere sakene som etterforskes med noen, bortsett fra andre storjurister og USA. Advokat eller assisterende USAs advokat, og da bare i det store juryrommet. Selvfølgelig kan de store jurymedlemmene alltid søke råd fra dommeren.

Hva er hemmeligholdsreglene for en storjury?

Først og fremst er en storjurybehandling unik ved at den gjennomføres i fullstendig hemmelighold De eneste som er tilstede i rommet under en storjurybehandling er jurymedlemmene selv, en aktor, og en rettsreporter, som er sverget til taushetsplikt. Det er ingen dommere, funksjonærer eller annet rettspersonell til stede.

Må du svare på spørsmål fra storjuryen?

Under en opptreden for den store juryen, er et vitne pålagt å svare på alle spørsmål som stilles, bortsett fra der privilegiet mot selvinkriminering gjelder. Et bevisst falskt svar på ethvert spørsmål kan være grunnlaget for en rettsforfølgelse av vitnet for mened.

Anbefalt: