Hvor gammel er gigi hadid?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gammel er gigi hadid?
Hvor gammel er gigi hadid?

Video: Hvor gammel er gigi hadid?

Video: Hvor gammel er gigi hadid?
Video: ⭐Gigi Hadid Astrology tarot reading May 2023 The past ❤ walks out of the shadows into the light 2024, September
Anonim

Jelena Noura Hadid er en amerikansk modell. I november 2014 debuterte hun i Top 50 Models-rangeringen på Models.com. I 2016 ble hun kåret til årets internasjonale modell av British Fashion Council. I løpet av fire år har Hadid gjort trettifem opptredener på internasjonale Vogue-magasinforsider.

Hvilken sykdom har Gigi?

Etter å ha flyttet til New York for å bli supermodell, ble hun diagnostisert med Hashimotos sykdom, som hun beskriver som en kronisk sykdom der «du har en underaktiv skjoldbruskkjertel». Hennes erfaring med Hashimotos sykdom går mange år tilbake før hun flyttet til New York for å modellere.

Er Gigi Hadid den eldste datteren?

Hun har en eldre søster, Gigi, og en yngre bror, Anwar, som begge er modeller. Hun har også to eldre halvsøstre til far; Marielle og Alana. Hun og søsknene hennes vokste opp på en ranch i Santa Barbara, California.

Hvem er mest vellykket Gigi eller Bella Hadid?

Gigi Hadid er mer populær på sosiale medier, med over 55 millioner følgere på Instagram, sammenlignet med Bellas voksende 31,9 millioner fanskare. Gigi har visstnok litt høyere inntekt, men begge søstrene har hatt stor suksess i høymotemodellering.

Er Hashimotos sykdom alvorlig?

Hvis Hashimoto ikke blir behandlet, kan komplikasjoner være livstruende. Fordi hormonene som produseres av skjoldbruskkjertelen er så viktige for kroppens funksjoner, kan ubehandlet Hashimotos føre til alvorlige og til og med livstruende komplikasjoner.

Anbefalt: