Logo no.boatexistence.com

Hvorfor salongdører svinge?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor salongdører svinge?
Hvorfor salongdører svinge?

Video: Hvorfor salongdører svinge?

Video: Hvorfor salongdører svinge?
Video: How to Determine Your Door Swing 2024, Juli
Anonim

Døren ble delt ned på midten for å gjøre det enkelt for folk å komme inn og ut, uten å bli forvirret om du skyver eller drar. De fjærbelastede toveis hengslede dørene var perfekte for fulle gjester å forlate uten å skyve og bryte "trekk"-døren.

Hadde Old West-salongene virkelig svingdører?

Et spørsmål mange stiller er om salonger virkelig var utsmykket med svingdører. … De fleste salonger; men hadde faktiske dører Selv de med svingdører hadde ofte et annet sett på utsiden, slik at virksomheten kunne låses når den var lukket og for å skjerme interiøret mot dårlig vær.

Hva er hensikten med en flaggermusdør?

Når det gjelder Hollywoods skildring av salongdører, har scenografer for westernfilmer laget flaggermusdørene mindre enn det som vanligvis brukes i det virkelige liv, for å lage helter som John Wayne eller Gary Cooper ser større og mye mer imponerende ut når de kommer inn i rommet på jakt etter den gulbukede sumprotten …

Hva heter dørene som går opp?

Salongdører kalles oftest kafédører, doble svingdører, flaggermusdører, bardører og doble dører. Selv om det er mange forskjellige navn på disse dørene, er de alle av samme stil dør-salongdører.

Hva er en slagdør?

: en dør som kan skyves opp fra begge sider og som svinger igjen når den slippes.

Anbefalt: