Logo no.boatexistence.com

Hvor er Woods hole Oceanographic Institute?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er Woods hole Oceanographic Institute?
Hvor er Woods hole Oceanographic Institute?

Video: Hvor er Woods hole Oceanographic Institute?

Video: Hvor er Woods hole Oceanographic Institute?
Video: Patagonia Is Rapidly Rising Up in The Largest Glacial Adjustment Ever Recorded 2024, Kan
Anonim

The Woods Hole Oceanographic Institution er et privat, nonprofit forsknings- og høyere utdanningsanlegg dedikert til studier av marin vitenskap og ingeniørfag.

Er Woods Hole en del av MIT?

The Massachusetts Institute of Technology (MIT) - Woods Hole Oceanographic Institution (WHOI) Joint Program in Oceanography/Applied Ocean Science and Engineering er et femårig doktorgradsprogram.

Kan du besøke Woods Hole Oceanographic Institution?

Turene tilbys mandag til fredag kl om morgenen og på ettermiddagen og varer i omtrent en time. Du må reservere på forhånd da dette er en populær tur og det er begrenset med plass. Turen vil gi deg en kort historie om Woods Hole og dens koblinger til marinbiologi og oseanografi.

Er Woods Hole Oceanographic Institution pålitelig?

I en tid med uovertruffen endring og vanskelige beslutninger er WHOI en kilde til pålitelig kunnskap og innsikt for forskere, lovgivere, forretningsfolk og offentligheten. Vi har verktøyene, erfaringen og perspektivet som forbedrer forståelsen av havet og utvikler løsninger som trengs for å møte globale utfordringer.

Hvem finansierer Woods Hole Oceanographic?

Basert i Chevy Chase, Maryland, the Deerbrook Charitable Trust er en privat stiftelse finansiert i 2006 av avdøde Hays Clark. Woods Hole Oceanographic Institution er en privat, ideell organisasjon i Cape Cod, Mass., dedikert til marin forskning, ingeniørfag og høyere utdanning.

Anbefalt: