Kan tyske gjetere spise epler?

Innholdsfortegnelse:

Kan tyske gjetere spise epler?
Kan tyske gjetere spise epler?

Video: Kan tyske gjetere spise epler?

Video: Kan tyske gjetere spise epler?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Oktober
Anonim

Ja! Epler er en utmerket snack eller godbit for tyske hyrder. Det er imidlertid ting du må merke deg ikke bare for å få mest mulig ut av denne fruktens ernæringsprofil, men også for å garantere sikkerheten til hunden din.

Er Apple bra for schæferhunder?

Er epler bra for hunder? Ja, epler er bra for hunder. Epler er en stor kilde til vitamin C, vitamin A, kalium og antioksidanter. De er stappfulle av fiber, spesielt i skallene, som hjelper hunder med å opprettholde en sunn vekt samtidig som de hjelper med fordøyelsen.

Hva kan en schæfer ikke spise?

Matvarer som er giftig for tyske hyrder inkluderer sjokolade, druer, avokado, hvitløk, løk, purre, villsopp, macadamianøtter, valnøtter, alkohol og s alt. Noe mer uklar mat er også giftig for hunder, for eksempel xylitol (søtningsmiddel), gjærdeig, rå poteter, humle, grønne tomater og mugne mat.

Er det OK for hunden min å spise epler?

Ja, hunder kan spise epler. Epler er en utmerket kilde til vitamin A og C, samt fiber for hunden din. De har lite protein og fett, noe som gjør dem til den perfekte snacksen for eldre hunder. Bare sørg for å fjerne frøene og kjernen først.

Kan hunder spise epler med skinn?

Red Delicious, Honeycrisp, Gala og Granny Smith – stort sett alle varianter av epler som du vanligvis finner i dagligvarebutikken i nabolaget ditt – er trygge for hunder å spise. Jeg anbefaler å mate ferske epleskiver, inkludert skallene. Ikke mat hunden din med eplekjerner, da de kan bli en kvelningsfare.

Anbefalt: