Logo no.boatexistence.com

Bruker polarmmester reaksjonen din?

Innholdsfortegnelse:

Bruker polarmmester reaksjonen din?
Bruker polarmmester reaksjonen din?

Video: Bruker polarmmester reaksjonen din?

Video: Bruker polarmmester reaksjonen din?
Video: Как самой вылечить недержание мочи? Эти упражнения поднимут органы на место! 2024, Juli
Anonim

Selvsagt lar Polearm Master deg bruke reaksjonen din til å gjøre et mulighetsangrep når en skapning kommer inn i rekkevidden din, i tillegg til mulighetsangrepet enhver karakter kan gjøre når en skapning forlater rekkevidden deres.

Krever Polearm Master villig bevegelse?

Hvis hensikten til Polearm Master var å undergrave den generelle regelen med en spesifikk en, ville det være klart utt alt, som i "Dette er et unntak fra den generelle regelen om mulighetsangrep, i at det krever ikke bevegelse fra målet ".

Hvordan fungerer Polearm Master og Sentinel?

Som du nevnte, lar Polearm Master deg foreta et mulighetsangrep når noen kommer inn i rekkevidden din; Sentinel lar deg senke en fiendes hastighet til 0. Dette gjelder også mens de fortsatt er 10 fot unna deg, noe som betyr at med mindre de har et rekkeviddevåpen, kan de ikke gjøre et nærkamp mot deg.

Fungerer polarmmaster med Opportunity-angrep?

Polearm Master-bragden er et unntak fra mulighetsangrepsregelen: «… … @Dastion For at Polearm Master skal fungere, den provoserende skapningen må være innen rekkevidde, ikke rett utenfor den.

Hvordan fungerer polarmmaster med ekstra angrep?

Polearm Master lar karakterer bruke en bonushandling for et ekstra angrep. Visst, det ekstra angrepet starter bare med 1d4-skade, men når hvert treff fortsatt gir 13-15 poeng med fast skade, er d4-en bare krydder. I tillegg kan du bruke en reaksjon til å angripe skapninger som kommer inn på 10 fots rekkevidde.

Anbefalt: