Logo no.boatexistence.com

Når går fluefanger i dvale?

Innholdsfortegnelse:

Når går fluefanger i dvale?
Når går fluefanger i dvale?

Video: Når går fluefanger i dvale?

Video: Når går fluefanger i dvale?
Video: Просто послушайте эту песню, когда я заснул, мозг будет массирован, улучшит психическое здоровье 2024, Kan
Anonim

Venusfluefanger går naturlig i dvale om høsten når de vokser utendørs De tåler frost og lette frost. Imidlertid kan fryse som varer en lengre periode drepe Venus-fluefanger. For at Venus Flytraps skal overleve langsiktig, må de ha en hvileperiode hvert år som varer tre til fem måneder.

Hvordan vet jeg om Venus-fluefangeren min er i dvale?

Når du graver dem opp, sjekk ut rotstokken, delen mellom bladene og røttene som sitter rett under jorda. Hvis den er hvit og fast, lever planten din og har det bra! Hvis det er svart og grøtaktig, har du dessverre en død plante på hendene.

Hvilken måned går Venus Flytraps i dvale?

Venus Flytraps krever en kald vinterhvile mellom november og februar. Du må etterligne forholdene i deres naturlige habitat, noe som betyr å gi en kald hvileperiode. På samme måte som du trenger å sove hver natt, må Venus Flytraps gå i dvale over vinteren!

Hvilken temperatur går en Venus-fluefanger i dvale?

Dvale er avgjørende for plantens utvikling. Venusfluefanger oppnår dvale etter å ha vært utsatt for temperaturer under 45 F (7 C) i flere uker Deretter må de forbli i kaldt vær i 2-3 måneder. Om våren, når temperaturen begynner å stige, går Venus-fluefanger ut av dvalen.

Hvordan holder jeg Venus-fluefellen min i live om vinteren?

De av dere som må holde VFT innendørs over vinteren bør flytte planten til det kaldeste rommet i huset for å bremse veksthastigheten så langt som mulig. For en dypere dvale plasser planten i kjøleskapet i ca. 3 måneder, fra desember til slutten av februar.

Anbefalt: