Logo no.boatexistence.com

Bærer ubåter håndvåpen?

Innholdsfortegnelse:

Bærer ubåter håndvåpen?
Bærer ubåter håndvåpen?

Video: Bærer ubåter håndvåpen?

Video: Bærer ubåter håndvåpen?
Video: Эти 10 ракет могут уничтожить мир за 30 минут! 2024, Juli
Anonim

SMÅVÅPEN: I tillegg til de tunge våpnene, hadde ubåter også et våpenskap der «personlige» våpen ble lagret. … Ubåter hadde også generelt noen Thompson maskinpistoler, som skjøt det samme. 45 ACP-runde som M1911-pistolen.

Bærer amerikanske marineskip håndvåpen?

Selvfølgelig, de fleste marineskip har et eller annet våpenlager for håndvåpen. Styrkebeskyttelse er helt avgjørende i denne tiden, for ikke å snakke om å sende godt bevæpnede VBSS-team til å gå om bord på mistenkelige fartøyer via småbåt eller helikopter.

Har moderne ubåter dekkskanoner?

De fleste ubåtdekkskanoner var åpne; noen få større ubåter plasserte imidlertid disse kanonene i et tårn. … Noen ubåter hadde også ekstra dekkskanoner som autokanoner og maskingevær for luftvernforsvar.

Kan du drikke alkohol på en ubåt?

Selv om alkohol er tilgjengelig om bord på Royal Navy-skip og ubåter, er forbruket ekstremt begrenset, og RNs promotering av en sunn livsstil, kombinert med profesjonaliteten til moderne sjømenn, betyr at færre sjømenn drikker til sjøs enn noen gang før, la han til.

Hvilke våpen har en ubåt?

Ubåtkrigføring består primært av diesel- og atomubåter som bruker torpedoer, missiler eller atomvåpen, samt avansert sanseutstyr, for å angripe andre ubåter, skip eller landmål. Ubåter kan også brukes til rekognosering og landing av spesialstyrker samt avskrekking.

Anbefalt: