Logo no.boatexistence.com

Sender msnl til USA?

Innholdsfortegnelse:

Sender msnl til USA?
Sender msnl til USA?

Video: Sender msnl til USA?

Video: Sender msnl til USA?
Video: Taylor Swift - All Too Well (10 Minute Version) (Live on Saturday Night Live) 2024, Kan
Anonim

MSNL (Marijuana Seeds NL) er en av de mest anerkjente og beste frøbankene som sender til USA Selskapet er basert i Storbritannia og startet i 1999. Mange marihuanadyrkere Velg dem ikke bare fordi de har en lang eksistens i industrien, men også fordi de sender cannabisfrø rundt om i verden.

Hvor lang tid tar MSNL å sende til USA?

De fleste pakker tilbyr eksepsjonelt rask frakt og tar mindre enn 3 uker før levering MSNL Seeds har mottatt massevis av priser for sin marihuana-genetikk. De tilbyr utmerkede frø som garantert er på topp. Frøene håndteres og utvikles av førsteklasses spesialister i deres bedrift.

Hvor sender MSNL fra?

Å få varene dine trygt og uten oppmerksomhet er vår første prioritet. Vi bruker en rekke spesialmetoder ved frakt for å sikre at du er helt fornøyd. Selv om metodene varierer, vil alle varer ankomme i en helt umerket vanlig konvolutt, sendt fra the UK

Er MSNL frøbank legitim?

Som den første som åpner frøbanker på nett, forblir MSNL en meget anerkjent marihuanafrøselger Uavhengig av spesifikke ulemper, har selskapet fortsatt for mange fordeler, som dominerer kjøp av frø fra dem. De selger ikke bare produkter av høy kvalitet, men leverer også kundeservice av høy kvalitet.

Hvor lang tid tar det å sende MSNL?

Varene skal leveres innen 15 virkedager, selv om 4-7 days er vanlig leveringstid.

Anbefalt: