Logo no.boatexistence.com

Fang de undergraveren i incredibles 2?

Innholdsfortegnelse:

Fang de undergraveren i incredibles 2?
Fang de undergraveren i incredibles 2?

Video: Fang de undergraveren i incredibles 2?

Video: Fang de undergraveren i incredibles 2?
Video: Sig folgt der Familientradition | Fang des Lebens: Abenteuer in Norwegen | DMAX Deutschland 2024, Kan
Anonim

Selv etter år med oppbygging rundt The Underminer, er han faktisk barely i Incredibles 2. … På slutten av trefningen rømmer The Underminer gjennom den nevnte boremaskinen, og etterlater seg byskader og arrestasjonen av Parr-familien.

Blir undergraveren tatt?

I The Incredibles 2, i begynnelsen av filmen, får The Incredibles problemer ved å prøve å stoppe superskurken Underminer. De klarer ikke å fange ham, og han løper fri. I løpet av filmen er det ingenting som tyder på at de noen gang har tatt ham.

Er undergraveren i Incredibles 2?

Portrettert av. The Underminer er en bifigur i The Incredibles, og kommer tilbake i begynnelsen av Incredibles 2.

Er undergraveren menneskelig?

The Underminer er sterkt basert på Fantastic 4-skurken kjent som Mole Man. De bor begge under jorden, har et direkte hat mot menneskeheten, og de har begge en fysisk likhet med en føflekk, spesielt Underminerens nese. … Han er den eneste skurken fra The Incredibles som dukker opp i begge filmene.

Vil det bli en Incredibles 3?

The Incredibles 3 er fortsatt en mulighet, men studioet har ikke bekreftet noe. Det gikk tre år mellom kunngjøringen av Incredibles 2 og utgivelsen. Selv om skaperne begynner å produsere den i år, kommer den ikke ut før i 2024.

Anbefalt: