Logo no.boatexistence.com

Hvor jobber emmanuelle charpentier?

Innholdsfortegnelse:

Hvor jobber emmanuelle charpentier?
Hvor jobber emmanuelle charpentier?

Video: Hvor jobber emmanuelle charpentier?

Video: Hvor jobber emmanuelle charpentier?
Video: Nini Rosso - Il Silenzio (1965) 4K 2024, Kan
Anonim

Charpentier bor for tiden i Germany, hvor hun er leder av avdelingen for regulering i infeksjonsbiologi ved Helmholtz-senteret for infeksjonsforskning og professor ved Hannover Medical School. Hun forblir også tilknyttet Laboratoriet for molekylær infeksjonsmedisin ved Umeå universitet, Sverige.

Hvor jobber Emmanuelle Charpentier Jennifer doudna?

I dag, i Berlin-laboratoriet hennes som direktør ved Max Planck Institute for Infection Biology, fortsetter Charpentier å studere bakterielle CRISPR-systemer og å jobbe med ytterligere forbedringer av genredigeringen teknologi som sprang ut av det.

Hvilket selskap jobber Emmanuelle Charpentier for?

I 2013 var Charpentier med å grunnlegge CRISPR Therapeutics, et selskap som brukte CRISPR-metodikk for genterapi hos mennesker, med virksomhet i Cambridge, Massachusetts, og hovedkvarter i Zug, Sveits. Charpentier var medlem av selskapets vitenskapelige rådgivende styre.

Hvor jobber Jennifer Doudna og Emmanuelle Charpentier, og hva er de kjent for?

University of California, Berkeley, biokjemiker Jennifer Doudna vant i dag 2020 Nobelprisen i kjemi, og delte den med kollega Emmanuelle Charpentier for samutviklingen av CRISPR-Cas9, en genom-redigering gjennombrudd som har revolusjonert biomedisin.

Jobbet Emmanuelle Charpentier Jennifer doudna?

Nobelprisen i kjemi 2020 har blitt tildelt i fellesskap til European Academy of Microbiology-medlem Emmanuelle Charpentier (Max Planck Unit for the Science of Pathogens, Berlin, Tyskland) og Jennifer A. Doudna (University of California, Berkeley, USA)) for " for utvikling av en metode for genomredigering ".

Anbefalt: