Logo no.boatexistence.com

Hvem varsler begravelsesbyrået om dødsfall?

Innholdsfortegnelse:

Hvem varsler begravelsesbyrået om dødsfall?
Hvem varsler begravelsesbyrået om dødsfall?

Video: Hvem varsler begravelsesbyrået om dødsfall?

Video: Hvem varsler begravelsesbyrået om dødsfall?
Video: Slik varsler du dyr og hindringer i veibanen med Safedrive Pro! 2024, Kan
Anonim

Når du har varslet all nær familie og venner, avdødes lege og advokat (hvis noen), og den personlige representanten og/eller tillitsmannen (hvis en er navngitt i en testamente og/eller tillit), bør du (eller den personlige representanten) gi melding om dødsfallet så snart som mulig til byråene og selskapene som er oppført nedenfor.

Hvem er ansvarlig for å rapportere et dødsfall til trygden?

I de fleste tilfeller vil begravelsesbyrået rapportere personens død til oss. Du bør gi begravelsesbyrået den avdødes personnummer hvis du vil at de skal rapportere. Hvis du trenger å rapportere et dødsfall eller søke om ytelser, ring 1-800-772-1213 (TTY 1-800-325-0778).

Hva gjør begravelsesbyrået når noen dør?

Hvis den avdøde skal kremeres uten offentlig visning, krever mange begravelsesbyråer at et familiemedlem identifiserer ham eller henne. Når dødsattesten og eventuelle andre nødvendige autorisasjoner er fullført, transporterer begravelsesbyrået den avdøde i en valgt beholder til et krematorium

Hvem informerer du når noen dør hjemme?

Hvis noen dør uventet hjemme

Et uventet dødsfall må kanskje rapporteres til a coroner. En rettsmedisiner er en lege eller advokat som er ansvarlig for å etterforske uventede dødsfall. De kan be om obduksjon eller undersøkelse for å finne dødsårsaken.

Hvem må ringes når noen dør?

Hvis personen dør uventet hjemme uten hospiceomsorg, ring 911 Ha i hånden et ikke-gjenopplivningsdokument hvis det finnes. Uten en, vil ambulansepersonell vanligvis starte nødprosedyrer og, unntatt der det er tillatt å erklære døden, ta personen til en legevakt for en lege for å avgi erklæringen.

Anbefalt: