Logo no.boatexistence.com

Godtar arbeidsgivere ashworth-grader?

Innholdsfortegnelse:

Godtar arbeidsgivere ashworth-grader?
Godtar arbeidsgivere ashworth-grader?

Video: Godtar arbeidsgivere ashworth-grader?

Video: Godtar arbeidsgivere ashworth-grader?
Video: 3000+ Common English Words with Pronunciation 2024, Kan
Anonim

Kommisjonen fant at noen Ashworth-grader og -programmer ikke klarte å oppfylle de grunnleggende utdanningskravene satt av statlige lisensstyrer for karrierer eller jobber som eiendomstakstmenn, hjemmeinspektører, grunnskolelærere, massasjeutøvere og mer.

Er Ashworth-grader akseptert?

Du vil være sikker på at skolen din er legitim. Ashworth College feirer over 300 000 studenter og alumner, og er nasjon alt akkreditert, så du kan være trygg på at en utdanning med Ashworth vil resultere i en nasjon alt anerkjent grad eller sertifikat.

Hjelper Ashworth College deg å finne en jobb?

Karrieretjenester ved Ashworth College vil hjelpe deg med å finne en stilling som passer for deg.

Er Ashworth College lovlig?

Accreditation Ashworth College er akkreditert, men ikke på samme måte som mange andre høyskoler er. Ashworths akkreditering er gjennom Distance Education Accrediting Commission (DEAC), et nasjon alt akkrediteringsorgan som evaluerer nettbaserte og fjernundervisningsinstitusjoner.

Ser arbeidsgivere på gradsakkreditering?

Når du oppgraderer og ser etter en jobb, tar arbeidsgivere hensyn til skolen du gikk på og hvis den er akkreditert av et pålitelig byrå Hvis graden din er fra en institusjon som har tvilsom akkreditering, vil arbeidsgivere stille spørsmål ved gyldigheten av graden din og potensialet ditt som en god jobbkandidat.

Anbefalt: