Logo no.boatexistence.com

Vil nye biomer dukke opp i gamle verdener?

Innholdsfortegnelse:

Vil nye biomer dukke opp i gamle verdener?
Vil nye biomer dukke opp i gamle verdener?

Video: Vil nye biomer dukke opp i gamle verdener?

Video: Vil nye biomer dukke opp i gamle verdener?
Video: Григорий Хайтин: сложность, метабиология, Гёдель, холодный синтез 2024, Kan
Anonim

Ja, men bare i nygenererte biter. Mobber vil gyte uansett hva, selv de nye mobbene, i alle gyldige deler av din gamle verden, men strukturene, biomene og nye blokkene kan bare finnes i nye, ikke tidligere genererte deler.

Vil nye biomer oppstå i gamle verdener?

4 svar. No, ruiner og landsbyer er generert med verden, ikke aktivt bygget. Hvis det endres i en fremtidig oppdatering, er det kanskje ikke nødvendig da, men foreløpig krever alle nye geografiske funksjoner at du genererer nye deler.

Vil det nye Nether være i gamle verdener?

I en gammel verden kan ikke Nether Portals tennes, noe som gjør det umulig å få tilgang til Nether i gamle verdener. Derfor må spilleren konvertere den til en uendelig verden for å få tilgang til Nether.

Vil den nye Minecraft-oppdateringen fungere på gamle verdener?

Hei! Ja, Minecraft-verdener fra 1.16 og eldre vil fortsatt være spillbare, og du vil også kunne spille med de nye Caves and Cliffs-funksjonene i disse verdenene! Du må imidlertid utforske ikke-genererte deler for å få de fleste av de nye funksjonene!

Vil Minecraft 1.17 påvirke gamle verdener?

Ja selvfølgelig. Ny verdenshøyde vil ikke påvirke muligheten til å spille gamle verdener (og vi vil utforske måter å gjøre konverteringen til den nye verdenshøyden fin for gamle verdener)

Anbefalt: