Logo no.boatexistence.com

Hvordan gi tramadol?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gi tramadol?
Hvordan gi tramadol?

Video: Hvordan gi tramadol?

Video: Hvordan gi tramadol?
Video: Андреа Фурлан, доктор медицинских наук, 10 вопросов о трамадоле от боли: использование, дозировки 2024, Kan
Anonim

Den vanlige dosen er 50 eller 100 mg 4-6 timer intravenøst eller intramuskulært. Doseringen bør justeres i henhold til smertens alvorlighetsgrad og respons. Intravenøse injeksjoner må gis sakte over 2-3 minutter.

Hvordan doseres tramadol?

Den anbef alte dosen av tramadol er 50 mg til 100 mg (tabletter med umiddelbar frigjøring) hver 4.–6. time etter behov for smerte. Maksimal dose er 400 mg/dag. For å forbedre toleransen bør pasienter startes med 25 mg/dag, og dosene kan økes med 25 mg til 50 mg hver 3. dag for å nå 50-100 mg/dag hver 4. til 6. time.

Hvor injiseres tramadol?

Endelig vil de som er dypt inne i avhengighetens vold gå over til intravenøs bruk. De vil knuse Tramadolen, løse den opp og injisere den direkte i blodårene. Denne metoden gir den mest intense high, men den er også den farligste.

Kan tramadol injiseres?

Injeksjon: Tramadol kan injiseres hvis det er oppløst i vann Denne metoden er svært farlig og bør ikke brukes, men er noen ganger administreringsveien som brukes av personer som bruker tramadol rekreasjonsmessig. Tablett eller kapsel: Tramadol tabletter eller kapsler bør tas or alt.

Hvordan løser du opp tramadol?

Ta tabletten ut av blisterpakningen og legg den på barnets tunge. Tabletten vil oppløses etter hvert som barnet suger den, og de bør svelge alt. Du kan også løse den opp i et glass vann. Barnet ditt bør drikke alt med en gang.

Anbefalt: