Logo no.boatexistence.com

Hva er substantivet på anklage?

Innholdsfortegnelse:

Hva er substantivet på anklage?
Hva er substantivet på anklage?

Video: Hva er substantivet på anklage?

Video: Hva er substantivet på anklage?
Video: "What Is a Noun?": Oregon State Guide to Grammar 2024, Kan
Anonim

Hva betyr anklage? En anklage er en påstand om at noen er skyldig i en forbrytelse eller lovbrudd. Å komme med en anklage er å anklage noen. … Anklaget brukes også som et substantiv for å referere til en eller flere personer som har blitt siktet for en forbrytelse, ofte som siktede.

Er anklage et substantiv eller verb?

verb (brukt med objekt), anklaget, anklaget. å anklage for feilen, lovbruddet eller forbrytelsen (vanligvis etterfulgt av av): Han anklaget ham for drap. å finne feil med; skyld.

Hva er dette ordet anklage?

1: å anklage for en feil eller lovbrudd: skylden Han anklaget henne for å være illojal. 2: å sikte for en lovbrudd rettslig eller ved en offentlig prosess Han ble anklaget for drap.intransitivt verb.: å komme med en anklage. Andre ord fra anklage Synonymer og antonymer Flere eksempelsetninger Lær mer om anklage.

Hva er adverbet til anklage?

From Longman Dictionary of Contemporary Englishaccusingac‧cus‧ing /əˈkjuːzɪŋ/ adjektiv ACCUSEet anklagende blikk fra noen viser at de tror du har gjort noe g alt - accusingly adverbExamples from the Corpusaccusing• Det øde reiret, pent som en nål, hadde en forlatt anklagende luft.

Er anklagende et ord?

Accusational har ingen engelsk definisjon. Det kan være feilstavet.

Anbefalt: