Logo no.boatexistence.com

Hva er ansatthjelpsprogram?

Innholdsfortegnelse:

Hva er ansatthjelpsprogram?
Hva er ansatthjelpsprogram?

Video: Hva er ansatthjelpsprogram?

Video: Hva er ansatthjelpsprogram?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

Et ansatthjelpsprogram er et fordelsprogram for ansatte som hjelper ansatte med personlige problemer og/eller arbeidsrelaterte problemer som kan påvirke deres jobbprestasjon, helse, mentale og følelsesmessige velvære.

Hva gjør medarbeiderstøtteprogrammet?

An Employee Assistance Program (EAP) er et frivillig, arbeidsbasert program som tilbyr gratis og konfidensielle vurderinger, korttidsrådgivning, henvisninger og oppfølgingstjenester til ansatte som har personlige og /eller arbeidsrelaterte problemer.

Er Employee Assistance Program Bra?

Er Employee Assistance Programs (EAP) effektive? Det finnes forskning som demonstrerer at EAP-er er effektive, selv om bevisene er kontroversielle. HR-fagfolk opplever både positive og negative muntlige tilbakemeldinger fra ansatte som har fått tilgang til organisasjonens EAP.

Kan jeg få sparken for bruk av EAP?

Kan jeg få sparken for å bruke EAP? Du kan ikke få sparken for å bruke bedriftens EAP-fordeler Men hvis etterlevelse av behandling er en betingelse for din pågående ansettelse og du ikke klarer det, kan du potensielt få sparken eller oppleve visse konsekvenser som påvirke arbeidssituasjonen din negativt.

Hvem finansierer ansatthjelpsprogrammer?

Dette programmet er levert av staten California som en del av statens forpliktelse til å fremme ansattes helse og velvære. Det tilbys gratis for den ansatte og gir en verdifull ressurs for støtte og informasjon i vanskelige tider, samt konsultasjon om daglige bekymringer.

Anbefalt: