Logo no.boatexistence.com

Skal jeg lære vim?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg lære vim?
Skal jeg lære vim?

Video: Skal jeg lære vim?

Video: Skal jeg lære vim?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Juli
Anonim

Hvis du fortsatt lurer på om du skal begynne å lære Vim eller ikke, vil jeg si prøv det. Du vet aldri når du trenger det, eller du bytter til og med helt over til å bruke Vim. Til syvende og sist gjelder det å finne den rette editoren (verktøyet) som får deg til å gjøre det du gjør enda bedre.

Er Vim verdt å lære 2020?

Det er vanskelig å forutsi fremtiden, men det ser ut til at vim er så fremtidssikret som en dataprogramvare kan være, så det er absolutt verdt å investere i å lære det Vim vil sannsynligvis bli det den raskeste måten å skrive og redigere tekst til et kybernetisk grensesnitt er perfeksjonert. Ja. Vim er den mest ergonomiske tekstredigereren.

Er det viktig å lære Vim?

Når du begynner å lære Vim, vil du bli mer effektiv og effektiv enn du noen gang har vært med nano. All kraften Vim gir lar deg gjøre ting raskt. Du kan til og med gjøre komplekse redigeringer ganske raskt og enkelt når du vet hvordan Vim fungerer.

Bør nybegynnere bruke Vim?

Meg, som forklarer til Dave og andre som er rundt skrivebordet mitt, at det å lære det grunnleggende om Vim kan være nyttig for alle: Mange CLI-er bruker Vim-lignende nøkkelbindinger, som Less for eksempel. … De kan kjøre Vim hvor de vil. Vim kan redigere veldig store tekstfiler uten å redusere hastigheten, som for eksempel store loggfiler.

Hvor vanskelig er det å lære Vim?

Problemet med å lære Vim er ikke at det er vanskelig å gjøre - det er det du må fortsette å gjøre det Denne veiledningen vil bryte den syklusen, og sikrer at dette er siste gang du vil lære det. Det er dusinvis av Vim-referanser på nettet, men de fleste av dem blir enten ninjaer med en gang, eller starter grunnleggende og går ikke mye dypere.

Anbefalt: