Logo no.boatexistence.com

Betyr mer smd lysere?

Innholdsfortegnelse:

Betyr mer smd lysere?
Betyr mer smd lysere?

Video: Betyr mer smd lysere?

Video: Betyr mer smd lysere?
Video: ЦВЕТ ВОЛОС для КРАСНОЙ КОЖИ! Как подобрать цвет волос! Ева Лорман 2024, Kan
Anonim

SMD 2835-brikker ligner veldig på 3528-brikker, men de bruker nyere teknologi og er vanligvis mye mer effektive. Dette betyr at for tilsvarende kraft kan de være mye, mye lysere De er mindre enn 5050-brikkene (2,8 mm x 3,5 mm). De gjør det ultimate innen arbeidsbelysning og til og med arbeidsbelysning.

Er høyere SMD bedre?

Selv om en COB LED er effektiv, har en SMD LED et enda høyere effektivitetsnivå Det er fordi det produseres flere lumen per watt. Du vil med andre ord motta mer lys med mindre watt. En SMD LED produserer også en bredere lysstråle, noe som betyr at lyset ikke trenger en så stor kjøleribbe som en COB LED gjør.

Hvilken SMD er den lyseste?

For øyeblikket er den mest lyssterke SMD-LED-en tilgjengelig på markedet i serien med led 5050, 5730. Du må referere spesifikasjonen til den respektive LED-en med nummeret, siden disse tallene kun er de fysiske dimensjonene.

Hvilke lysdioder er de lyseste?

Ja, som du kan se av tabellen ovenfor, er 5630 LED de klart sterkeste, men det skyldes ikke bare en større belysningsflate. Det er andre faktorer som spiller inn i utgangen til en LED-diode (målt i lysstrøm/lumen). Årsakene er å gjøre med utformingen av brikken og mengden strøm de trekker.

Er 5630 LED lysere enn 5050?

5630 (5730) LED er i utgangspunktet en strukket 5050 LED med mye bredere visningsvinkel. Gjør 5630 (5730) LED til den lyseste av alle 3 med det laveste strømforbruket per watt. Den bredere vinkelen gjør det enkelt å gi en lysere utgang med samme effekt.

Anbefalt: