Logo no.boatexistence.com

Snøer det i Aarau?

Innholdsfortegnelse:

Snøer det i Aarau?
Snøer det i Aarau?

Video: Snøer det i Aarau?

Video: Snøer det i Aarau?
Video: Токарный станок больше не нужен? Пригодится каждому мужику в мастерской. 2024, Juli
Anonim

Aarau opplever noe sesongvariasjon i månedlig snøfall. Snøperioden i året varer i 3,8 måneder, fra 18. november til 12. mars, med et glidende 31-dagers snøfall på minst 1,0 tommer. Måneden med mest snø i Aarau er desember, med et gjennomsnittlig snøfall på 2,1 tommer.

Er det mulig å snø i Malaysia?

Til tross for at det er allment akseptert at det ikke snør i Malaysia, har det vært to tilfeller av snøfall i landet. Den første observasjonen var i 1975, og den andre kom i 1993. Ved begge anledninger samlet snøen seg til en dybde på 0,4 tommer (10 millimeter) på Mount Kinabalu.

Hvorfor har ikke Malaysia snø?

Malaysia har ingen registrering av at det noen gang har snødd i Malaysia. Ganske enkelt, det er sol hele året med temperaturer som stort sett holder seg over 20°C (68°F) med høy luftfuktighet, temperaturen synker aldri lavt nok til at det kan snø.

Har Malaysia vinter?

Vintersesong

desember, januar og februar er vintermånedene i Malaysia. Temperatur: Temperaturen i løpet av disse tre månedene varierer fra 22 til 33 grader Celsius. Vær: Det er kraftig regn over hele landet på grunn av effekten av den nordøstlige monsunen.

Hva er været i præriene?

Prairie-gressmarken gjennomsnittstemperaturen stiger ofte til mer enn 100 grader F, og perioder på opptil to måneder uten regn i det hele tatt er vanlige. Gressplanter er tilpasset varme sommertemperaturer og tørke med sine slanke blader som hjelper dem å beholde vann og dype rotsystemer.

Anbefalt: