Logo no.boatexistence.com

Vil chipmangel påvirke eple?

Innholdsfortegnelse:

Vil chipmangel påvirke eple?
Vil chipmangel påvirke eple?

Video: Vil chipmangel påvirke eple?

Video: Vil chipmangel påvirke eple?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Kan
Anonim

Den globale brikkemangelen har påvirket alt fra biler til spillkonsoller, og nå kan det påvirke produksjonen på Apples iPhone 13. I følge en rapport fra Bloomberg har Apple måttet kutte produksjonen av sin nyeste flaggskipserie pga. til en mangel på deler.

Vil den globale brikkemangelen påvirke Apple?

Ny forskning hevder at selv om Apple begynner å føle virkningen av den globale brikkmangelen, går det bedre enn rivalene, og vil se betydelige markedsgevinster som følge av forhåndsplanlegging.

Blir epler tom for chips?

Bloomberg hevder at Apple har forsyningsproblemer med brikker fra Broadcom og Texas Instruments, som er ansvarlige for en rekke nøkkelkomponenter inne i iPhone.… Den gode nyheten her er at 80 millioner fortsatt er et stort antall iPhone 13-er; Apple går sannsynligvis ikke tom for nye enheter snart

Er Apple mangel på chips?

I følge en rapport fra Bloomberg News kan det hende at forsyningsproblemer med brikkekomponenter fra Broadcom og Texas Instruments hindrer produksjonen. Tirsdag rapporterte Bloomberg News at Apple kan komme til å lage 10 millioner færre iPhone 13-er i 2021 enn det opprinnelig hadde planlagt, på grunn av brikkemangel.

Er det mangel på Apple-telefoner?

Investeringsselskapet Wedbush anslår at Apple vil ha en mangel på mer enn fem millioner iPhone 13-enheter for høytiden, hvis forbrukernes etterspørsel fortsetter å holde tritt med antallet iPhones sendes for resten av dette året.

Anbefalt: