Logo no.boatexistence.com

Betyr sertifikater fra edx noe?

Innholdsfortegnelse:

Betyr sertifikater fra edx noe?
Betyr sertifikater fra edx noe?

Video: Betyr sertifikater fra edx noe?

Video: Betyr sertifikater fra edx noe?
Video: Усиление контроля за самогоноварением в России / Самогоноварение хотят запретить? 2024, Kan
Anonim

edX-sertifikater er absolutt verdt det. Selv om de fleste kurs på edX kan tas gratis, er det å få et sertifikat en god måte å vise arbeidsgivere og utdanningsinstitusjoner at du mener alvor med karrieren din eller utdanningen din.

Gjør edX-sertifikater noe?

På edX, verifiserte sertifikater er valgfrie for de fleste MOOC-er (mot en avgift) når du har fullført kurset. … edX tilbyr ytterligere MicroMasters-legitimasjon. Med MicroMasters kan enkelte nettkurs godskrives for en akademisk mastergrad ved visse universiteter.

Bror arbeidsgivere om edX-sertifikater?

Gjenkjenner arbeidsgivere edX-sertifikater? Arbeidsgivere bryr seg ikke om dem. Jeg har tatt edX-kurs, og jeg har bare satt ferdigheten på CV-en min. De bryr seg egentlig ikke med mindre det er tildelt av et universitet eller en profesjonell organisasjon.

Ser høyskoler på edX-sertifikater?

Hvis det er noen spesialisering du ønsker å forfølge og du er villig til å betale for tilgang til kursene, er det greit. Det er imidlertid lite sannsynlig at disse sertifikatene og spesialiseringene vil utgjøre en forskjell i opptaksprosessen til høyskoler.

Ser edX-sertifikater bra ut på CV?

Ja! Hvis du har et "Honor-Code"-sertifikat, kan du legge det inn i CV-en din. Tidligere pleide edX å gi æreskodebevis for de som har revidert kurset og har oppnådd bestått karakter.

Anbefalt: