Logo no.boatexistence.com

Er kirsebærangiom kreft?

Innholdsfortegnelse:

Er kirsebærangiom kreft?
Er kirsebærangiom kreft?

Video: Er kirsebærangiom kreft?

Video: Er kirsebærangiom kreft?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Kan
Anonim

Ikke bekymre deg. Cherry angiomer indikerer ikke hudkreft Disse små, lyse kirsebærrøde flekkene er ikke-kreftfremkallende hudlesjoner - og de er vanlige, spesielt hos personer over 40 år. Selv om de ikke gjør det gå bort på egenhånd, de er ikke farlige, ifølge Milton S.

Når bør jeg være bekymret for Cherry Angiomas?

Utseendet til et kirsebærangiom bør vanligvis ikke forårsake bekymring, siden de nesten alltid er ufarlige. Men hvis du oppdager et plutselig utbrudd av flere lesjoner, gå til en lege, da de kan være en annen type angiom. Selv om disse er sjeldne, kan disse edderkoppangiomene signalisere et utviklende problem, for eksempel leverskade.

Hvilken kreft er assosiert med Cherry Angiomas?

Flere kirsebærangiomer er assosiert med solide svulster. [41] Flere hudmerker er assosiert med tykktarmspolypper. Pityriasis rotunda karakterisert ved fikserte, ringformede, skjellende, ikke-betente og hyperpigmenterte lesjoner på stammen forekommer i hepatocellulært karsinom.

Hvorfor får jeg plutselig kirsebærangiom?

Hva forårsaker kirsebærangiom? Den nøyaktige årsaken til røde føflekker er ukjent, men det kan være en genetisk faktor som gjør at enkelte mennesker er mer sannsynlige å få dem. De har også blitt knyttet til graviditet, eksponering for kjemikalier, visse medisinske tilstander og klima.

Kan hudkreft se ut som et kirsebærangiom?

Cherry angiomer kan forveksles med andre ondartede lesjoner som melanotiske melanomer. Amelanotisk melanom har vanligvis mer sprø lesjon med nylig endret størrelse eller utseende.

Anbefalt: