Logo no.boatexistence.com

Hva er tellerens virkelige navn?

Innholdsfortegnelse:

Hva er tellerens virkelige navn?
Hva er tellerens virkelige navn?

Video: Hva er tellerens virkelige navn?

Video: Hva er tellerens virkelige navn?
Video: Hva er brøk? 2024, Juli
Anonim

Teller (født Raymond Joseph Teller ; 14. februar 1948) er en amerikansk tryllekunstner, illusjonist, forfatter, skuespiller, maler og filmregissør. Han er halvparten av den magiske komedieduoen Penn & Teller, sammen med Penn Jillette. Penn Jillette Jillette identifiserer seg som en atheist Bilens bilskilt lyder "ateist", "nogod" og "gudløs". «Utrolig nok ville de ikke gi meg «vantro»,» sa han. https://en.wikipedia.org › wiki › Penn_Jillette

Penn Jillette - Wikipedia

hvor han vanligvis ikke snakker under forestillinger.

Hvorfor snakker aldri Teller?

"Teller snakker veldig bra, men han bestemte seg for å jobbe stille i magi, fordi han jobbet i tøffe miljøer der han var tilbøyelig til å bli hektet. … Og Teller tenkte bare om han var stille, de ville bli lei av å plage ham. "

Er Penn og Teller virkelig venner?

Selv om de fungerer godt sammen på scenen, ser det ut til at de to ikke er nære i deres virkelige liv «Teller og jeg kom aldri overens», sa Penn i et intervju med CBS. Vi har aldri hatt et kosevennskap. Det var et veldig kaldt, kalkulert forhold der vi trodde vi gjorde bedre ting sammen enn vi gjør hver for seg.

Er Teller døv eller stum?

Er Teller Mute? Han har en stemme. Teller er faktisk ikke en lydløs. Som du vil se nedenfor, kan det være foruroligende å høre stemmen hans etter flere tiår med å ha spilt rollen som en stum.

Snakker ikke Teller?

Teller snakker nesten aldri mens han opptrer. … Tellers varemerkestillhet oppsto i ungdomstiden, da han tjente til livets opphold ved å utføre magi på college-brorskapsfester.

Anbefalt: