Er clenil modulite det samme som becotide?

Innholdsfortegnelse:

Er clenil modulite det samme som becotide?
Er clenil modulite det samme som becotide?

Video: Er clenil modulite det samme som becotide?

Video: Er clenil modulite det samme som becotide?
Video: 5 главных причин появления зудящих ушей (и лечение тоже!) 2024, Oktober
Anonim

Beklometasondipropionat CFC-frie trykksatte inhalatorer med målt dose (Qvar ® og Clenil Modulite ®) er not utskiftbar og bør foreskrives med merkenavn; Qvar ® har ekstra fine partikler, er mer potent enn tradisjonelle beklometasondipropionat CFC-holdige inhalatorer, og er omtrent dobbelt så kraftig …

Er becotide fortsatt tilgjengelig?

Produsenten av Becodtide® og Becloforte® pressurized Metered Dose Inhalers (pMDI) har skrevet til helsepersonell for å kunngjøre seponering av disse inhalatorene fra tredje kvartal i 2007. Seponeringen vil påvirke følgende produkter: Becotide 50 mikrogram pMDI.

Hva er becotide?

Navnet på denne medisinen er Becotide 50 Inhalator ( beclomethasondipropionate). Dette er en av en gruppe legemidler som kalles kortikosteroider. De kan lindre hevelse og irritasjon i de små luftgangene i lungene og dermed bidra til å forhindre astmaanfall og lette pusteproblemer.

Hvilken type inhalator er Clenil Modulite?

Clenil Modulite er en "preventer"-inhalator som brukes regelmessig for å forhindre symptomene på astma. Det bidrar til å redusere betennelsen i lungene og forhindre symptomer på hvesing og kortpustethet. Clenil Modulite kommer som en brunfarget inhalator og inneholder den aktive ingrediensen beklometasondipropionat.

Hvilket stoff er i becotide?

Becotide inneholder medisinen beklometasondipropionat Beklometasondipropionat tilhører en gruppe medisiner som kalles kortikosteroider (ofte bare k alt steroider). En veldig liten dose steroid er nødvendig når det inhaleres. Dette er fordi det inhaleres rett til lungene.

Anbefalt: