Logo no.boatexistence.com

Er blader bra for orkideer?

Innholdsfortegnelse:

Er blader bra for orkideer?
Er blader bra for orkideer?

Video: Er blader bra for orkideer?

Video: Er blader bra for orkideer?
Video: НЕ ПЕРЕСАЖИВАЙТЕ такую маленькую ОРХИДЕЮ. ОНА ПОГИБНЕТ при пересадке! Это Закон ЖИЗНИ.... 2024, Kan
Anonim

Gjødsling påført rotsystemet er den mest effektive måten å tilføre de fleste mineralnæringsstoffer til orkideene dine, men når plantene er stresset, har rotskader eller næringsmangel, bladfôring kan gi en rask løsning.

Er det bra å spraye orkideer med vann?

Det er rett og slett ikke nødvendig å tåke orkideer, siden vanning norm alt vil føre til at planten får mye vann. Den beste måten å vanne orkideer på, spesielt phalaenopsis-orkideer, som er den mest populære varianten i våre hjem, er å vanne grundig, men sjelden.

Bør du spraye orkideer?

Misting gir orkideen mer fuktighet, men skaper ikke et bløtt rotmiljø. Det er best å plassere orkideen din der den vil motta middels indirekte sollys. … For å sikre lyse blomster og en sunn plante, bruk en potteblanding og en gjødsel som er spesielt utviklet for orkideer

Hvilke planter har nytte av bladspray?

Alle grønnsaker med blader kan ha nytte av en bladspray. De grønnsakene med spesielt robuste blader (som indikerer en tykk og voksaktig neglebånd eller ytre bladlag), vil neppe absorbere like mye av fôret som andre grønnsaker med mykere blader, men det vil fortsatt være noen fordeler.

Hvor ofte bør du bladspraye?

Jord- eller rotsonepåført gjødsel/tilsetningsstoffer kan ta mye lengre tid å komme inn i plantens indre vev og påvirke veksten. Vi anbefaler bladsprøyting minst hver tredje dag.

Anbefalt: