Logo no.boatexistence.com

Liker luc longley michael jordan?

Innholdsfortegnelse:

Liker luc longley michael jordan?
Liker luc longley michael jordan?

Video: Liker luc longley michael jordan?

Video: Liker luc longley michael jordan?
Video: Luc Longley and the 'missing chapter' of the Last Dance | Full documentary | Australian Story 2024, Kan
Anonim

"Du trenger ikke å elske en fyr for å være på laget hans for å bry deg om ham, for å spille basketball sammen," sa Longley. « Jeg elsket ikke MJ Jeg syntes MJ var vanskelig og unødvendig hard mot lagkameratene og sannsynligvis mot seg selv, og jeg likte ikke å være rundt ham så mye. Det var kult.

Fikk Luc Longley og Michael Jordan overens?

Longley hadde Jordan slått opp da han ble fort alt at den australske store mannen beskrev lederstilen hans som "kjøttetende", noe han ikke kunne være uenig i. … "Interessant, MJ og jeg, våre utvekslinger nå er veldig vennlige og varme," sa han. «Nå som vi ikke spiller sammen, er det plass til det.»

Hva sier Luc Longley om Michael Jordan?

“ Han hadde en innvirkning på meg. Han gjorde meg bedre som spiller, som person." Longley innrømmet at han hadde et litt frostig forhold til Jordan under tiden som lagkamerater i Chicago. "Han hadde bare alle disse skarpe kantene, som en slags ninjastjerne," sa han.

Hva syntes Michael Jordan om Luke Longley?

Jordan slet med det faktum at Longley ikke var konsekvente nok da de spilte sammen på Bulls. Under intervjuet hans med Shea for Longleys dokumentar ga NBA-ikonet et eksempel på Longleys inkonsekvente spill, og historien hadde sosiale medier surrende. «Han liker kanskje ikke denne historien,» sa Jordan.

Hvorfor var ikke Luc Longley med i den siste dansen?

Serieregissør Jason Hehir fort alte Australian Broadcasting Corporation at Longley ikke var med i showet fordi de ikke hadde penger på budsjettet til å sende et filmteam til Australia, der Longley bor.… Longley spilte halvparten av sine 10 NBA-sesonger med Bulls og vant tre mesterskap.

Anbefalt: