Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er tesla roadster så rask?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er tesla roadster så rask?
Hvorfor er tesla roadster så rask?

Video: Hvorfor er tesla roadster så rask?

Video: Hvorfor er tesla roadster så rask?
Video: Tesla model 3, не заводские поломки. 2024, Kan
Anonim

Teslas Model S Performance er den raskest akselererende produksjonsbilen. … Tesla maksimerer effektiviteten i alle trinn og bruker programvare for å låse opp batteriets maksimale effekt for å oppnå dens imponerende akselerasjon.

Er Tesla virkelig så rask?

Han sa at bilen er i stand til å gå fra null til 60 mph på mindre enn 2 sekunder, noe som gjør den til den raskeste bilen på markedet. Tesla-sjefen sa at den kommer med en rekkevidde på 390 mil og mer enn 1 000 hestekrefter, med en topphastighet på opptil 200 mph.

Hva gjør Teslaer så raske?

Teslas har mye hestekrefter En grunn til at Tesla-biler er så raske, er det faktum at de har mange hestekrefter. Den latterlig-forbedrede 2015 Tesla Model S P90D er firehjulsdrift, og tilbyr 762 hestekrefter og 731 lb-ft dreiemoment.

Er Teslas raskere enn Lamborghinis?

Der akselererer Lamborghini Urus fra 0 til 60 mph på 3,3 sekunder (3,0 sekunder med en 1-fots utrulling) og passerer kvartmilen på 11,4 sekunder med 118,6 mph. Teslaens 0-60 sprint er slower, på 3,7 sekunder (3,4 sekunder med en 1-fots utrulling), og det samme er kvartmilsresultatet, på 11,8 sekunder ved 115,6 mph.

Hvor raske er roadstere?

Allerede forventet å være den raskeste produksjonsbilen med en topphastighet på 249 mph og en akselerasjon på 0-62 mph på 1,9 sekunder, vil sportsbilen kunne nå nye hastigheter takket være en "SpaceX Rocket Thruster"- alternativpakke.

Anbefalt: