Logo no.boatexistence.com

Var synd varige varer?

Innholdsfortegnelse:

Var synd varige varer?
Var synd varige varer?

Video: Var synd varige varer?

Video: Var synd varige varer?
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, Juli
Anonim

I økonomi er en varig vare eller en hard vare eller forbrukervare en vare som ikke raskt slites ut, eller mer spesifikt en som gir nytte over tid i stedet for å bli fullstendig oppbrukt i én bruk. … Varige varer er kjent for å utgjøre en imperativ del av økonomisk produksjon

Hva er varige varer?

Eksempler på varige forbruksvarer inkluderer apparater som vaskemaskiner, tørketromler, kjøleskap og klimaanlegg; verktøy; datamaskiner, fjernsyn og annen elektronikk; smykker; biler og lastebiler; og møbler til hjemmet og kontoret.

Hva er eksempler på varige og ikke-holdbare varer?

Varige varer er forbruksvarer som har lang levetid (f.g. 3+ år) og brukes over tid. Eksempler inkluderer sykler og kjøleskap. Ikke-varige varer forbrukes på mindre enn tre år og har kort levetid. Eksempler på ikke-varige varer inkluderer mat og drikke

Hva er varige forbruksvarer?

Varige forbruksvarer har en betydelig levetid, ofte tre år eller mer (selv om noen myndigheter klassifiserer varer med levetid på så lite som ett år som holdbare). … Vanlige eksempler på varige forbruksvarer er biler, møbler, husholdningsapparater og bobiler.

Hva er et kapital varig gode og gi et eksempel?

Kapitalvarer er menneskeskapte, varige gjenstander som bedrifter bruker til å produsere varer og tjenester. Verktøy, maskineri, bygninger, kjøretøy, datamaskiner og anleggsutstyr er typer kapitalvarer.

Anbefalt: