Logo no.boatexistence.com

Hvor holdbar er hydrodipping?

Innholdsfortegnelse:

Hvor holdbar er hydrodipping?
Hvor holdbar er hydrodipping?

Video: Hvor holdbar er hydrodipping?

Video: Hvor holdbar er hydrodipping?
Video: Что означают кератомы под грудью? 2024, Kan
Anonim

Holdbarhet: Hydrodipping er like slitesterk som malingene og tømmene du bruker. Hvis du bruker maling av bilkvalitet, vil grafikken din være like langvarig og vakker som lakken på en ny bil.

Hvor lenge varer hydrodip?

Hydrografiske overflater er svært robuste og vil vare i mange år under normal bruk. Men i likhet med din bilfinish, kan lakken ripe hvis produktet blir misbrukt. Å skrape opp det beskyttende klarlakken kan føre til svikt i den hydrografiske finishen.

Er Hydro-dypping permanent?

Hydrographics, ellers kjent som Hydro dipping, er malingsbasert utskriftsprosess. Når varen din er m alt og vanndyppet, er den beskyttet med en klarlakk av bilkvalitet, mens dette er en permanent endring, hvis du noen gang ombestemte deg, kan du ganske enkelt male over den.

Er Hydro dip vanntett?

Hydrodipping fungerer fordi når spraymalingen er på vannet, blander den seg ikke, så når du senker gjenstanden ned, fester malingen seg til grunnlakken og gir en vannfast fugemassepå utsiden av objektet.

Er hydrodipping dyrt?

Hydro-dyppingsgebyrer for våpen varierer vanligvis fra $200 til $500, avhengig av merke og modell. Våpentilbehør koster $50 til $200 for hydrodip. Gjennomsnittskostnaden for vanndypping av en mindre gjenstand, for eksempel kopper, starter på $30. Uvanlige gjenstander, for eksempel vannski og wakeboards, koster vanligvis $150 til $300 for hydrodip.

Anbefalt: