Logo no.boatexistence.com

Hva er et slitesterkt gode?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et slitesterkt gode?
Hva er et slitesterkt gode?

Video: Hva er et slitesterkt gode?

Video: Hva er et slitesterkt gode?
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы и хитрости мастеров на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

I økonomi er en varig vare eller en hard vare eller en varig forbruksvare en vare som ikke slites raskt ut, eller mer spesifikt en som gir nytte over tid i stedet for å bli fullstendig konsumert i én bruk.

Hva er et eksempel på en varig vare?

Eksempler på varige forbruksvarer inkluderer apparater som vaskemaskiner, tørketromler, kjøleskap og klimaanlegg; verktøy; datamaskiner, fjernsyn og annen elektronikk; smykker; biler og lastebiler; og møbler til hjemmet og kontoret.

Hva er meningen med varige varer med eksempel?

Varige forbruksvarer kjøpes og brukes gjentatte ganger eller kontinuerlig i en lengre periode. Eksempler på varige forbruksvarer inkluderer: Biler. Hvitevarer. Møbler.

Hva er eksempler på varige og ikke-varige varer?

Varige varer er forbruksvarer som har lang levetid (f.eks. 3+ år) og som brukes over tid. Eksempler inkluderer sykler og kjøleskap. Ikke-varige varer forbrukes på mindre enn tre år og har kort levetid. Eksempler på ikke-varige varer inkluderer mat og drikke

Er House en varig vare?

Eksempler på varige forbruksvarer inkluderer biler, møbler, hvitevarer, smykker og bøker. … Strukturer som hus, fabrikker, demninger og motorveier anses ikke som varige varer og kategoriseres separat ved beregning av bruttonasjonalprodukt (BNP) eller bruttonasjonalprodukt (BNP).

Anbefalt: