Logo no.boatexistence.com

Er febernedsettende bra eller dårlig?

Innholdsfortegnelse:

Er febernedsettende bra eller dårlig?
Er febernedsettende bra eller dårlig?

Video: Er febernedsettende bra eller dårlig?

Video: Er febernedsettende bra eller dårlig?
Video: Фебрильные судороги: причины, лечение и профилактика 2024, Kan
Anonim

Det beste beviset tyder på at det verken er skade eller fordel ved å behandle feber med feber-reduserende medisiner som paracetamol eller ibuprofen. For hundrevis av millioner år siden utviklet dyr feber som en evolusjonær respons på infeksjon.

Forlenger det å gi febernedsettende midler sykdommen?

Feberreduserende behandler et symptom, ikke årsaken til en sykdom, og å senke temperaturen kan være i veien for kroppens normale forsvar og faktisk forlenge sykdommen.

Er det bra når feberen forsvinner?

FAKTA. Det er norm alt at feber med de fleste virusinfeksjoner varer i 2 eller 3 dager. Når febermedisinen går over, vil feberen komme tilbake. Det kan hende den må behandles på nytt.

Hva er fordelene med å ta febernedsettende medisiner?

Antipyretisk terapi foreskrives ofte til barn med feber basert på en forståelse av at feberundertrykkelse vil redusere de ubehagelige effektene (hodepine, myalgi, artralgi) og vil redusere risikoen for uønskede bivirkninger effekter som feberkramper, spesielt hos barn under 6 år.

Hva er fordelene med feber?

Hva er fordelene med feber? Feber er ikke en sykdom. Det er et symptom, eller tegn, på at kroppen din kjemper mot en sykdom eller infeksjon. Feber stimulerer kroppens forsvar, og sender hvite blodceller og andre "fighter"-celler for å bekjempe og ødelegge årsaken til infeksjonen

Anbefalt: