Logo no.boatexistence.com

Kan du drikke reddy ice?

Innholdsfortegnelse:

Kan du drikke reddy ice?
Kan du drikke reddy ice?

Video: Kan du drikke reddy ice?

Video: Kan du drikke reddy ice?
Video: Гениальные Лайфхаки, Которые Действительно Работают ▶3 2024, Juli
Anonim

Alle Reddy Ice-produkter er egnet for konsum, og prosessene våre følger alle etablerte standarder fastsatt av FDA for matvarer.

Er Reddy Ice trygt å drikke?

Som et IPIA-produksjonsmedlem, oppfyller Reddy Ice disse strenge sanitærstandardene. Vår emballerte is i enhver form - Traditional Cubed Ice and Block Ice - produseres i et matkvalitetsmiljø for et trygt og sanitært matprodukt for våre forbrukere. … Vi er overbevist om at ICE ER MAT og bør være trygt å konsumere

Kan du drikke is i poser?

IPIA-merket er den eneste måten forbrukere kan være sikre på at isen de kjøper er trygg å konsumere I en studie utført av University of Georgia i 2013 fant forskere at av de millioner av pund med pakket is produsert av forhandlere og salgsautomater, kan mye av denne isen sette forbrukerne i fare.

Kan du drikke is fra bensinstasjon?

FDA anser is for å være en matvare, så trygg lagring, håndtering og fremvisning gjelder. Hvis du kjøper en pose med is i en nærbutikk, og den er laget på bakrommet og øset inn i generiske poser, kan risikoen være høyere. … Is må være laget av drikkevann av drikkekvalitet

Hva gjør Reddy Ice?

Reddy Ice er den største produsenten og distributør av emballerte isprodukter i USA – og tilbyr et tjenesteomfang som spenner fra pakket is til blokkis og kjølelagring.

Anbefalt: